Een bezoek aan de stad Vancouver

Wanneer je stage gaat lopen in Canada, zal je je ook een beetje moeten verdiepen in de steden die Canada te bieden heeft. Het leven in Canada is namelijk rondom de steden opgebouwd, erom heen is ook veel niemandsland en de kans dat je in een van de steden gaat stage lopen is natuurlijk vrij groot.

 

 

Daarom zou ik je graag de hoogtepunten van de bekende Canadese stad Vancouver willen vertellen!
De stad is de hoofdstad van de provincie British-Columbia en het is de derde stad van Canada.
Vancouver is qua landschap erg veelzijdig, de zee is dichtbij de stad, maar je kan ook makkelijk met de auto naar de bergen rijden om bijvoorbeeld te skie├źn.

De temperatuur is dragelijk in Vancouver, in sommige gebieden in Canada kan je soms in de winter niet eens echt naar buiten. In Vancouver is het ook wel koud, maar door het zeeklimaat blijft het uit te houden. De beste reistijd is van mei tot en met september.

Er zijn veel historische gebouwen en monumenten die je kunt bezichtigen, maar ook startups en kleine hippe winkeltjes kun je veel vinden in de stad. Geinspireerd zul je zeker zijn, als je er bent.

Er is ook een aquarium, het Vancouver Aquarium, die je kunt bezoeken, met veel verschillende soorten zeedieren. Ook de Vancouver Art Gallery is zeker een bezoekje waard.

(Visited 228 times, 1 visits today)